BUN VENITIN CASA NOASTRĂ VIRTUALĂ


COMPACT, o viață împreună…

Zile și nopți, ani dupa ani pe drum în turnee, zeci de camere de hotel și săli de concerte, sute și mii de km, supărări, bucurii, am pierdut prieteni, am câștigat prieteni, ne-am căsătorit, ni s-au născut copiii, am făcut nebunii, am renunțat la nebunii, ne-am crezut veșnici, până când am dus pe ultimul drum prieteni de o viață.

Am cântat pentru mii și mii de oameni, ne-am retras în munți doar noi ca să revenim la voi cu alte cântece, am plâns după cei dragi, am râs cu cei dragi care ne-au mai rămas ,am plecat la drum fără să știm unde vom  ajunge, am sperat, am pierdut speranțe ca să le regăsim din nou, am făcut planuri și am trăit să le vedem dispărând sau împlinindu-se când ne așteptam mai puțin. Am făcut greșeli, dar ne-am cerut iertare, am spus " mulțumesc" când și cui trebuia, am fost, suntem și vom fi recunoscători pentru viața pe care am avut-o și pentru anii care mai sunt înaintea noastră.

Iar vouă fani și prieteni, de aici și de pretutindeni, care ați făcut posibilă povestea noastră, vă dorim să aveți gânduri bune, suflete liniștite și sănătate deplină! Iar pentru acele momente în care vă este dor de noi și din diferite motive nu ne puteți vedea, sperăm că această pagină vă aduce puțin mai aproape de noi.

Trupa Compact vă mulțumește!

//www.trupacompact.ro/site/wp-content/uploads/2021/09/bun-venit-final-2.jpg
//www.trupacompact.ro/site/wp-content/uploads/2021/09/about-compact-2.jpg

Povestea PC-COMPACT


Trupa Compact a luat fiinţă în 1977, la Cluj, însă a intrat în atenţia publicului abia în 1981, an în care şi-a găsit identitatea muzicală datorită cooptării lui Paul Ciuci – solist, chitarist şi compozitor. A fost un început de drum, compoziţiile lui Paul Ciuci s-au făcut remarcate rapid datorită stilului deosebit şi timbrului său aparte, iar în scurt timp, Compact a devenit una dintre cele mai cunoscute şi iubite formaţii rock din România.

NOUTĂȚI